Qui som?

divendres, 29 de juny del 2018

TFG - Fons Ramon Camps i Miró per Raoul Gonell

Avui us presentem el treball final de grau en musicologia  d'en Raoul Gonell sobre la figura de Ramon Camps i Miró.

FONS RAMON CAMPS I MIRÓ (1884-1936)
Fundador de l'Orfeó Vicentí i difusor de l'ideari de l'Orfeó Català a la vila de Sant Vicenç dels Horts

Objectius del TFG - Què hi trobarem?
Els objectius principals d’aquest TFG són bàsicament tres. En primer lloc, per tal de conèixer la totalitat de les obres d’aquest autor que es conserven i totes les seves característiques musicals, he elaborat un catàleg del fons musical facilitat per la família Rull-Camps, que serà descrit en els capítols següents.
En segon terme, he transcrit el discurs manuscrit pronunciat quatre anys després de la mort d’en Ramon Camps i he recollit informació bibliogràfica i documental per tal de reconstruir la seva biografia, definint algunes relacions amb altres compositors i dibuixant el context social que van envoltar la vida i la mort de Ramon Camps.
En tercera instància, i com a resultat de l’assoliment dels dos primers objectius, oferir la redacció d’un TFG concís, rigorós i que pugui ser publicat en alguna revista d’àmbit comarcal. Atès que encara no existeix cap publicació sobre aquest autor, no és possible redactar la seva fitxa biogràfica als medis de difusió del coneixement on-line, com per exemple, la Viquipèdia.

Podeu descarregar i/o llegir el treball sencer fent clic aquí.

1 comentari: