Qui som?

dimecres, 9 de maig del 2012

Presentació oficial del CEL


Ja fa dies que  us volíem anunciar la presentació oficial del Centre d’Estudis Locals. De fet l’activitat del CEL ja fa mesos que s’ha iniciat: amb l’estand a la Mostra de la passada festa Major d’Hivern, amb la ruta de la Mallerenga -la qual esprem poder repetir-la- i també amb la preparació d’altres activitats que anirem anunciant properament i en el seu moment.

Així de moment us anunciem que l’acte de presentació és dura a terme el poper divendres dia 18 de maig a les set del vespre al jardí de Can Comamala, un lloc emblemàtic per el centre, ja que fou una de les preocupacions de l’antic Centre d’Estudis.

En aquest acte es donarà per començada una etapa on prenem el relleu al antic Centre d’Estudis i Recerques, amb un acte on ens agradaria que hi pogués ser el màxim de gent per tal de donar-vos a conèixer el que pretenem i on farem entrega del llegat que el Centre de Recerques al arxiu municipal. Una peça cabdal d’aquest llegat és el Capbreu que es va comprar ara fa 20 anys amb la col·laboració dels membres i col·laboradors del Centre d’Estudis i Recerques.

Així mateix us animem a col·laborar amb el CEL de la manera que creieu més convenient. El dia de l’acte en podem parlar i fins i tot en podeu ser socis emplenant la butlleta. Ser soci és gratuït, només heu d’emplenar la butlleta. Podreu trobar el document aquí o el mateix dia de l’acte de presentació en tindreu a la vostra disposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada