Qui som?

dimecres, 17 d’abril del 2013

Exposició Emulsió i Emocions i Presentació del llibre "La crida del llibre de bambú"

Després d'aquesta cap de setmana d'activitats al CEL, no parem i avui us volem recomanar dues activitats que no organitza el CEL, però de les que estem molt orgullosos de poder presentar ja que es tracta de dos amics i col·laboradors de la nostra entitat.

En primer lloc l'Exposició "Emulsió i emocions" de'n Miquel Siñol, amb la col·laboració de Jordi Boladeras i Josep Sagristà, també uns bons amics del CEL. Es tracta d'una exposició que combina les fotografies del pioner vicentí Vicenç Siñol fetes entre 1873 i 1948 amb la llibertat creativa de Josep Sagristà i Jordi Boladeras. Ho fan amb recursos gràfics i textuals que interactuen amb les fotos i els retrats sabent que, amb relació al passat, el pas del temps sovint actua de catalitzador de mirades renovades, de ‘variacions’ no exemptes, en el cas del duet esmentat, de tendresa i humor.

 Una exposició que no podeu deixar passar




En segon lloc volem convidar-vos a assistir a la presentació del llibre del nostre també amic i col·laborador, Joaquim Pastor que enguany presenta un nou llibre "La crida del llibre de Bambú" una novel·la juvenil que presenta a la Biblioteca Municipal les Voltes aquest divendres dia 19 a les 7 de la tarda.

Per més informació a la web de l'Ajuntament de Sant Vicenç i sobre el llibre a l'editorial Bambú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada