Qui som?

dissabte, 13 d’octubre del 2012

Iniciem el Curs


Ja ha començat el curs altre nou i després de la pausa de les vacances el CEL torna a la seva activitat normal. De fet ja fa dies que hem començat a treballar en aquest nou curs que comencem amb molta Il·lusió i energies renovades.


En primer lloc us volem informar que el dissabte dia 27 i el diumenge 28 d’aquest mes d’octubre tornem a repetir  l’experiència que tant d’èxit ha tingut en dues edicions, la Ruta de la Mallarenga. Davant les peticions que hi havia de tornar a repetir-ho des del CEL hem considerat que era necessari fer-ne nova edició. Així que els dies 27 i 28 d’octubre a les 10 del matí els interessats poden gaudir d’aquesta ruta literària pels carrers de Sant Vicenç. Les inscripcions es poden fer a la biblioteca Les Voltes, cal recordar que les places són limitades a 25 persones i que té un cost de tres euros que s’han d’abonar en el moment d’inscripció.

Us recordem que es tracta d’una ruta per els carrers de Sant Vicenç on s’explica la història del llibre El cant de la Mallargena de Joaquim Pastor. Aquesta passejada, de dues hores i mitja de duració aproximada, es visiten cases particulars, algunes de molt interès com per exemple Can Costa que es conserva quasi intacte des de l’època. A més conta amb la lectura de passatges del llibre i les explicacions de l’autor, i dels seus records com a infant a la Guerra Civil.


Així mateix aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que el dijous dia 29 de novembre farem una sessió informativa a Can Comamala, sobre que el funcionament del CEL, que volem fer, com ens organitzem, que podem oferir-vos, que ens podeu oferir i com participar del CEL, com engrandir-lo, projectes que tingueu al cap....

Us anirem informant sobre la sessió informativa, i així només ens queda recordar que les portes del CEL resten obertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada